Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ewa se narodila 12.8.1993 v Třinci ve znamení lva otci Tadeuszovi a matce Karin. Má ještě bratra Adama a sestru Magdalénu. Žije ve Vendryni. Hudbě se věnuje od dětství, 5 a půl roku navštěvovala ZUŠ v Třinci, kde také hrála na klavír, dále navštěvovala 2 roky základní pohybové výchovy (soubor Rytmika při HV PZKO Český Těšín) a nyní navštěvuje 1. ročník Gymnázia s polským jazykem vyučovacím v Českém Těšíně. Její oblíbený předmět je matematika, neoblíbený fyzika.

Ráda sportuje, byla 3 sezóny členkou oddílu sjezdového lyžování Ski Beskyd Velká Rača. Má ráda hudbu, tanec, herectví, zpěv, fotografování, nakupování, kuřecí řízek s bramborami, multivitamín… a také si s chutí vyrazí někam s kamarádkami. Poslouchá Pink, Simple plan, Ashley, Simpson… Ewy oblíbená zpěvačka je Kelly Clarkson a kapela polská skupina Virgin.

Od doby, co Ewu objevil její producent Lešek Wronka, vydala tři alba: Měls mě vůbec rád (2006), Ticho (2007) a Sam na sam (2007) - polská verze jejího debutu.

Hudební směr, kterým se Ewa ubírá, je nejbližší rocku a Ewa to dává znát i svou vizáží a stylem oblečení. Ewa, jako historicky nejmladší zpěvačka, se svojí kapelou De Rocx vyrazila na samostatné koncertní turné po České republice a zastavila se v 18 městech.Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

čusik

(Anna Vopletalova, 18. 4. 2009 14:27)

kdo byl na ewě farné já pojedu do litoměřic na ewu farnou